Nyår på Wermlandsoperan

Musikalen ”Evig jul” och Lars Lerins Sandgrund – 1 plats kvar!

31 december - 1 januari    2 dagar    3.690:-


1 plats kvar!

Följ med till Värmland och se den komiska musikalen ”Evig jul” på Wermlandsoperan. Vi besöker den omtalade Lars Lerins konsthall, Sandgrund. Här får vi en intressant visning av samlingarna och får höra om personen, konstnären och författaren Lars Lerin. Vi bor på trevliga Elite Stadshotell i Karlstad.


Dag 1
Avresa kl 09.00 söndagen den 31 december från Cityterminalen i Stockholm. I Örebro serveras vi en god lunch på  Restaurang “Svampen” i Örebros ikoniska vattentorn.

Färden går vidare till Sandgrund, som idag är Lars Lerins permanenta konsthall. Idag räknas Lars Lerin som en av Nordens främsta akvarellister, känd för sina dramatiska och mystiska skildringar av den nordiska naturen.

Vi får en intressant visning av hans verk och får också höra om hans böcker, varav en tilldelades Augustpriset 2014. Efter visningen kan man upptäcka museet på egen hand. Här får vi också kaffe med smörgås.

Bussen kör oss den korta biten till på Elite Stadshotellet Karlstad som ligger centralt. Alla rum har WC, dusch/bad, hårfön och WiFi.

Efter att vi installerat oss beger vi oss till Wermlandsoperan för att se “Evig jul”, en musikalkomedi som beskrivs så här: De är tillbaka – äldre, argare och galnare än någonsin. Men fortfarande evigt unga! Det är december och på hemmet samlas återigen de boende. Denna gång för att fira jul, fortsätta sina inbördes strider, sin revolt mot syster Anna-Maria och kämpa för rätten att spela rock’n roll!

Är du en av de 30 000 som tidigare sett Evigt ung kommer du inte bli besviken – gänget känns igen och bakom den bräckliga fysiken har de fortfarande unga, starka hjärtan med spelglädje och ungdomligt uppror i behåll. Generationen som vägrade bli gammal är här igen!

Efter föreställningen bjuds vi på Stadshotellets 3-rätters nyårssupé. Vid 12-slaget kan vi till ett glas mousserande vin se stadens fyrverkerier.

Dag 2 Nyårsdagen 1 januari 2018. Efter frukostbuffén startar vår buss kl 11.00. Lunch äter vi på Loka Brunn och efter ett kortare stopp anländer vi till Stockholm vid 18- tiden.


Tillbaka till våra resor Boka här

Allt detta ingår:

  • Bussresor
  • Plats i tvåbäddsrum
  • 1 nyårssupé
  • 1 frukost
  • 2 luncher
  • 1 kaffemål
  • Biljett à 350:-
  • Visning, entré
  • Reseledarens tjänster

Pris: 3.690:-


Enkelrumstillägg:  280:-

Öppet köp t.o.m. 45 dagar före avresa!

Evenemangsbiljetten ej återbetalningsbar efter 31 oktober


Läs våra Resevillkor


Boka här

Det går även bra att boka via telefon. Kontakta oss på 08-665 10 35

Kontakta Triangelresor

Har du några frågor?
Kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

Telefon: 08-665 10 35
E-post: info@triangelresor.se

Besöksadress:
Sturegatan 40, 114 36 Stockholm


Vi har även resor till: