Peter Jöback på Dalhalla

1 - 2 juli    2 dagar    4.390:-


Peter Jöback, en av Sveriges största musikstjärnor, ser fram emot att återigen få möta sin publik på Dalhalla och framföra nya låtar från sitt senaste kritikerrosade album ”Humanology”, tillsammans med sitt band. Självklart får vi även höra tidigare klassiker Vi bor på välrenommerade Åkerblads Gästgiveri Hotell och Spa med utsikt över Siljan.

Dag 1   Stockholm – Dalhalla
Avresa måndagen den 1juli kl 11.00 från Cityterminalen i Stockholm.

Strax söder om Avesta besöker vi skalden och Nobelpristagaren Erik Axel Karlfeldts barndomshem. Här dricker vi kaffe med smörgås i trevlig miljö och kan därefter njuta av lustträdgården eller titta in i det lilla museet.

Vi anländer vid 16-tiden till Åkerblads gästgiveri som ligger med utsikt över Siljan. Vid framkomsten kan man ta en promenad i byn.

Eller varför inte utnyttja relaxavdelningen med pool, bubbelpool, bastu och gym, som ingår för hotellgäster.

Middag på vid 17-tiden på hotellet och därefter åker vi mot kvällens festligheter. Vid återkomsten till hotellet är vickningen framdukad.

Dalhalla ligger i ett gammalt kalkbrott utanför Rättvik och har en unik akustik. Att få vara med om ett musikevenemang i denna speciella miljö är en upplevelse utöver det vanliga.

Vi har bra platser på Gul sektion B, raderna 20 – 23. Vi kan se fram mot en oförglömlig kväll, där vi kan njuta av Peter Jöbacks fantastiska scennärvaro när han framför låtar från det senaste soloalbumet och klassiker från hela hans karriär

”Humanology” är en storslagen popskiva av internationellt snitt, där Jöback arbetat med låtskrivarna Tobias Fröberg och Kathryn Williams samt Los Angeles-baserade producenten Tobias Karlsson.

Resultatet är en fullmatad samling låtar med stark personlig koppling.

”Jag har gästat Dalhalla tidigare och jag älskar den scenen” säger Peter. ”Ser väldigt mycket fram emot att återvända med mitt band, mina nya låtar och låtar från hela min repertoar!”

Dag 2   Tällberg – Stockholm
Vi startar dagen med att i lugn och ro äta frukostbuffé eller njuta av relaxavdelningen på hotellet.

Kl 11.00 lämnar vi Tällberg och reser mot Falun där dagens lunch är serverad på Rankhyttans herrgård i trevlig miljö. På gården finns fortfarande den knuttimrade trösklada, där Gustav Vasa tröskade på senhösten 1520.

Vi är åter i Stockholm c:a kl 16.30.

Information om Dalhalla:
”Konsertsalongen” är brant med många trappor. Visitering sker vid entrén. Ingen mat eller dryck får medföras. Klä dig i varma fritidskläder och skor. Paraplyer är inte tillåtna.

 


Tillbaka till våra resor Boka här

Allt detta ingår:

  • Bussresor
  • Plats i dubbelrum
  • Biljett till Dalhalla à 800:-
  • 1 Frukost
  • 1 Kaffemål
  • 1 Lunch
  • 1 Middag
  • Vickning
  • Reseledarens tjänster

Pris: 4.390:-


Enkelrumstillägg: 250:-

Öppet köp t. o. m. 65 dagar före avresa!


Läs våra Resevillkor


Boka här

Det går även bra att boka via telefon. Kontakta oss på 08-665 10 35

Kontakta Triangelresor

Har du några frågor?
Kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

Telefon: 08-665 10 35
E-post: info@triangelresor.se

Besöksadress:
Sturegatan 40, 114 36 Stockholm


Vi har även resor till: