Fira festligt nyår på Wermland Opera

31 december – 1 januari    2 dagar    4.250:-


Upplev en stjärnspäckad helafton på WermlandOpera med storslagen musik och högklassig underhållning! Opera- och musikalartister bjuder tillsammans med operans lysande orkester på en färgsprakande show där humor varvas med allvar och stämningsfull stillhet följs av musikaliskt fyrverkeri.

På konsthallen Sandgrund får vi en intressant visning där vi får veta mer om personen, konstnären och författaren Lars Lerin. Vår nyårssupé serveras på Stadshotellet i Karlstad, där vi bor och på hemvägen äter vi lunch på anrika Loka Brunn.

 

Dag 1      Nyår på WermlandOpera

Avresa kl 08.45 den 31 december från Cityterminalen i Stockholm. Vi får en god buffélunch på Restaurang Svampen i Örebros ikoniska vattentorn.


Färden går vidare till Lars Lerins konsthall Sandgrund i Karlstad. Vi får en intressant visning och får höra om Lerins konstnärs- och författarskap. Besöket avslutas med kaffe och smörgås i kaféet.

 

Vi checkar in på Elite Stadshotellet Karlstad. Alla rum har dusch/bad, WC, hårfön och WiFi.

Efter att vi installerat oss på hotellet beger vi oss till det vackra operahuset intill Klarälvens strand för att njuta av såväl musikal- som operapärlor.


WermlandOpera presenterar stolt kvällens stjärnor Philip Jalmelid, Tuva B Larsen, Christer Nerfont, Cecilie Thorgersen Nerfont och Rachel Goodwin som alla tillhör Sveriges absoluta musikalelit.

Under kvällen får vi också njuta av de fantastiska operasolisterna Ole Aleksander Bang, Anna-Maria Krawe och Anton Ljunqvist.


Efter föreställningen serveras vi en utsökt nyårssupé på hotellet. Vid tolvslaget ser vi stadens fyrverkerier och skålar in det nya året med ett glas mousserande vin.

 

Dag 2      Nyårsdagen 2022Vi har en lugn och härlig morgon då vi kan njuta av hotellets rikliga frukostbuffé, då vår hemfärd startar först kl 11.00.

En god lunch väntar oss på Stora Societetshuset på anrika Loka Brunn. Efter ett kortare stopp på hemvägen, beräknas vi vara på Cityterminalen i Stockholm vid 18.30-tiden.

Covid-19 kan komma att påverka resan och ändringar av programpunkter kan behöva göras.


Tillbaka till våra resor Boka här

Allt detta ingår:

  • bussresor
  • plats i dubbelrum
  • 2 luncher
  • 1 trerätters nyårssupé
  • 1 frukost
  • 1 kaffemål
  •  evenemangsbiljett à 375:-
  • visning och entré på Sandgrund
  • reseledarens tjänster
    Enkelrumstillägg: 290:-  _-Anmälningsavgift 1.875:-

Pris: 4.250:-


Utskriftsvänlig PDF  

Konsertbiljetten à 375:- är inte återbetalningsbar efter 25/10

I övrigt gäller öppet köp
t.o.m. 45 dagar före avresa!


Du kan göra en förhandsanmälan. Vi skickar inte ut någon formell bekräftelse förrän vi tror att det går att genomföra resan

Läs våra Resevillkor


Boka här

Det går även bra att boka via telefon. Kontakta oss på 08-665 10 35

Kontakta Triangelresor

Har du några frågor?
Kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

Telefon: 08-665 10 35
E-post: info@triangelresor.se

Besöksadress:
Sturegatan 40, 114 36 Stockholm