Malena Ernman och Lisa Nilsson på Dalhalla

Fullbokad! Men det går bra att ställa sig på väntelista.

6 - 7 juli    2 dagar    4.290:-


Konserterna med Malena Ernman på Dalhalla har blivit en tradition. Ta chansen att se Malena, i vad som hon själv beskriver som hennes absoluta höjdpunkt under året! I år gästas hon av ingen mindre än Lisa Nilsson. Vi bor på Hotell Tällberg med utsikt över Siljan. Besök på Karlfeldtsgården och visning av Jobs handtryck.

Dag 1   Dalhalla
Avresa lördagen den 6 juli kl 10.00 från Cityterminalen i Stockholm.

Strax söder om Avesta besöker vi skalden och Nobelpristagaren Erik Axel Karlfeldts barndomshem. Här dricker vi kaffe med smörgås i trevlig miljö och kan därefter njuta av lustträdgården eller titta in i det lilla museet.

Vi anländer vid 15-tiden till Hotel Tällberg som ligger med utsikt över Siljan. Vid framkomsten kan man ta ett dopp i inomhuspoolen eller ta en promenad i byn.

Vid 17-tiden äter vi middag på hotellet och därefter åker vi mot kvällens festligheter. Vid återkomsten till hotellet är vickningen framdukad.

Finklädd” i Dalhalla är varma fritidskläder och skor. ”Konsertsalongen” är brant. Ingen mat eller dryck får medföras och visitering sker vid entrén.På Dalhalla gäller kontant betalning. Paraplyer är inte tillåtna.

Vi har bra platser på Gul sektion C, raderna 16 – 20 Dalhalla ligger i ett gammalt kalkbrott utanför Rättvik och har en unik akustik. Att få vara med om ett musikevenemang i denna speciella miljö är en upplevelse utöver det vanliga.
Malena Ernman gästas i sommar av Lisa Nilsson och hennes artistkollegor i musikalen ”Så som i himmelen” Philip Jalmelid och Kristin Lidström.För den musikaliska inramningen står Svenska Stråkensemblen.

– Jag har sagt det förut, men Dalhalla är årets höjdpunkt för mig. I år har jag ju med mig tre alldeles otroliga musiker från både jazz- och musikalvärlden. Vi har det gemensamt att vi älskar bra musik och det ska bli hur roligt som helst att få röra sig fritt mellan allt från barockopera och folkmusik till pop, musikal, you name it.

Dalhalla är en magisk och fantastisk plats och varje år är jag så tacksam över att vi får komma tillbaka, hälsar Malena Ernman.

Dag 2   Jobs handtryck
Vi startar dagen med att i lugn och ro äta frukostbuffé. Kl 10.15 åker vi till Västanvik utanför Leksand där vi får kika in bakom kulisserna och se hur man hantverksmässigt trycker med schabloner på Jobs handtryck.

Här finns klassiska och tidlösa tyger med vackra blomstermönster som andas svensk sommaräng, designade av systrarna Lisbeth och Gocken Jobs. Efteråt finns möjlighet att handla i butiken.
Lunch äter vi strax utanför Falun på Rankhyttans herrgård i trevlig miljö.

Vi är åter i Stockholm vid 18-tiden.


Tillbaka till våra resor Boka här

Allt detta ingår:

  • Bussresor
  • Plats i dubbelrum
  • Biljett till Dalhalla à 795:-
  • 1 Frukost
  • 1 Kaffemål
  • 1 Lunch
  • 1 Middag
  • Vickning
  • Visning av Jobs handtryck
  • Reseledarens tjänster

Pris: 4.290:-


Enkelrumstillägg: 340:-

Anmälningsavgift 2.295:-

Fullbokad! Men det går bra att ställa sig på väntelista.

Öppet köp t. o. m. 65 dagar före avresa!

 

 

 


Läs våra Resevillkor


Boka här

Det går även bra att boka via telefon. Kontakta oss på 08-665 10 35

Kontakta Triangelresor

Har du några frågor?
Kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

Telefon: 08-665 10 35
E-post: info@triangelresor.se

Besöksadress:
Sturegatan 40, 114 36 Stockholm


Vi har även resor till: