Rhapsody in Rock på Dalhalla

Vi bor på Gyllene Hornet i Tällberg, visning av Jobs handtryck

15 – 16 augusti    2 dagar    4.580:-


Robert Wells och Rhapsody In Rock återvänder till Dalhalla med en specialkomponerad festföreställning! Med ett femtiotal medverkande och hemliga sånggäster kommer publiken tas med på en musikalisk och spektakulär resa i äkta Rhapsody In Rock stil! Vi bor på Gyllene Hornet i Tällberg, besöker Karlfeldtsgården och får visning av Jobs handtryck.

Dag 1   Stockholm – Dalhalla
Avresa lördagen den 15 augusti kl 10.00 från Cityterminalen i Stockholm.

 

 

Strax söder om Avesta besöker vi skalden och Nobelpristagaren Erik Axel Karlfeldts barndomshem. Här dricker vi kaffe med smörgås i trevlig miljö och kan därefter njuta av lustträdgården eller titta in i det lilla museet.

Vi anländer vid 15-tiden till First Hotel Gyllene Hornet som ligger med utsikt över Siljan. Vid framkomsten kan man ta ett dopp i inomhuspoolen eller ta en promenad i byn.

Vid 17-tiden äter vi middag på hotellet och därefter åker vi mot kvällens festligheter. Vid återkomsten till hotellet är vickningen framdukad.

 

 

Dalhalla ligger i ett gammalt kalkbrott utanför Rättvik och har en unik akustik. Att få vara med om ett musikevenemang i denna speciella miljö är en upplevelse utöver det vanliga. Vi har bra platser på Gul sektion B, raderna 17 – 23.

Robert Wells innehar rekordet i antal framträdanden på Dalhalla med 59 konserter under de 12 år han gjorde sina bejublade konserter. Idén med att spela klassisk musik i rocktappning blev en succé. Rhapsody In Rock har satt sitt tydliga avtryck i Dalhallas historia. År efter år återkom Robert Wells med symfoniorkestrar, svenska och utländska gästartister, dansare, specialkomponerade fyrverkerier, stuntmän och skräddarsydda scener. Nu är han tillbaka och årets specialkomponerade festföreställningen kommer att vara något alldeles extra!

Information om Dalhalla:
”Konsertsalongen” är brant med många trappor. Visitering sker vid entrén. Ingen mat eller dryck får medföras. Klä dig i varma fritidskläder och skor. Paraplyer är inte tillåtna.
Från arenaentrén är det c:a 600 meter att gå nedför en backe innan man kommer till ”Konsertsalongen”.

 

 

Dag 2   Jobs handtryck
Vi startar dagen med att i lugn och ro äta frukostbuffé. Kl 10.15 åker vi till Västanvik utanför Leksand där vi får kika in bakom kulisserna och se hur man hantverksmässigt trycker med schabloner på Jobs handtryck. Här finns klassiska och tidlösa tyger med vackra blomstermönster som andas svensk sommaräng, designade av systrarna Lisbeth och Gocken Jobs. Efter visningen finns det möjlighet att handla i butiken.

Lunch äter vi strax utanför Falun på Rankhyttans herrgård i trevlig miljö.

Vi är åter i Stockholm vid 18-tiden.


Tillbaka till våra resor Boka här

Allt detta ingår:

  • Bussresor
  • Plats i dubbelrum
  • Biljett till Dalhalla à 840:-
  • 1 Frukost
  • 1 Lunch
  • 1 Middag
  • Vickning
  • Visning av Jobs handtryck
  • Reseledarens tjänster

Pris: 4.580:-


Enkelrumstillägg: 340:-

Anmälningsavgift: 2.340:-

Konsertbiljetten à 840:- är inte återbetalningsbar efter 21/2.

I övrigt gäller öppet köp t.o.m. 65 dagar före avresa!

 

 


På Dalhalla gäller endast kortbetalning med ett undantag; på Arenabussen går det bara att betala med kontanter.

Läs våra Resevillkor


Boka här

Det går även bra att boka via telefon. Kontakta oss på 08-665 10 35

Kontakta Triangelresor

Har du några frågor?
Kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

Telefon: 08-665 10 35
E-post: info@triangelresor.se

Besöksadress:
Sturegatan 40, 114 36 Stockholm