Rhapsody In Rock är tillbaka på Dalhalla

Vi bor på Klockargården i Tällberg, visning av Jobs handtryck

1 – 2 augusti    2 dagar    4.950:-


Robert Wells och Rhapsody In Rock återvänder till Dalhalla med en specialkomponerad festföreställning! Med ett femtiotal medverkande och hemliga sånggäster kommer publiken tas med på en musikalisk och spektakulär resa i äkta Rhapsody In Rock stil!
Vi bor bra på Klockargården i Tällberg, besöker skalden Erik Axel Karlfeldt barndomshem och får visning av Jobs handtryck i Västanvik.

Dag 1     Stockholm – Dalhalla

Avresa kl 10.00 söndagen 1 augusti från Cityterminalen i Stockholm. Strax söder om Avesta besöker vi skalden och Nobelpristagaren Erik Axel Karlfeldts barndomshem. Här dricker vi kaffe med smörgås i trevlig miljö och kan därefter njuta av lustträdgården eller titta in i museet.

Vi anländer vid 15-tiden till Hotell Klockargården som ligger med vacker utsikt över Tällberg och Siljan. Runt gårdstunet ligger en hel mängd stora och små timmerhus där vi finner våra smakfullt inredda rum i dalastil, med modern komfort.

Här kan man njuta av de fridfulla trädgårdarna eller ta en liten promenad i den pittoreska byn före middagen kl 17.00. Därefter åker vi mot kvällens festligheter.

Dalhalla ligger i ett gammalt kalkbrott utanför Rättvik och har en unik akustik. Att få vara med om ett musikevenemang i denna speciella miljö är en upplevelse utöver det vanliga.

Vi har bra platser på Gul sektion B, raderna 17 – 23.

Robert Wells spelade på Dalhalla för utsålda hus under 12 år i rad med sina bejublade konserter med Rhapsody In Rock. Han är den artist som innehar Dalhallas rekord med flest, 59, konserter. Idén han hade med att spela klassisk musik i rocktappning blev en succé och Rhapsody In Rock har satt sin tydliga avtryck i Dalhallas historia. År efter år återkom Robert Wells med symfoniorkestrar, svenska och utländska gästartister, dansare, specialkomponerade fyrverkerier, stuntmän och skräddarsydda scener.

Årets specialkomponerade festföreställning kommer att vara något alldeles extra!

Vid återkomsten till hotellet står en vickning framdukad åt oss.

Dag 2     Jobs handtryck

Vi startar dagen med att i lugn och ro njuta av frukostbuffén.

Vi åker till Västanvik utanför Leksand där vi får kika in bakom kulisserna och se hur man hantverksmässigt trycker med schabloner på Jobs handtryck.

Här finns klassiska och tidlösa tyger med vackra blomstermönster som andas svensk sommaräng, designade av systrarna Lisbet och Gocken Jobs. Efteråt kan vi handla i butiken.

Lunch äter vi strax utanför Falun på Rankhyttans herrgård i trevlig miljö.

Vi är åter i Stockholm vid 18-tiden.

Information om Dalhalla!

Från entrén är det c:a 600 meter att gå nedför en backe innan man kommer till ”Konsertsalongen” som är brant med många trappor.  Endast kortbetalning på Dalhalla.


Tillbaka till våra resor Boka här

Allt detta ingår:

  • bussresor
  • plats i dubbelrum
  • biljett till Dalhalla à 840:-
  • 1 frukost, 1 kaffemål
  • 1 lunch, 1 middag
  • vickning
  • visning av Jobs handtryck
  • reseledarens tjänster
    Enkelrumstillägg: 340:-  _-Anmälningsavgift 2.340:-

Pris: 4.950:-


Utskriftsvänlig PDF:

Rhapsody In Rock på Dalhalla 210801


Covid-19 kan komma att påverka resan och ändringar av programpunkter kan behöva göras.

Läs våra Resevillkor


Boka här

Det går även bra att boka via telefon. Kontakta oss på 08-665 10 35

Kontakta Triangelresor

Har du några frågor?
Kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

Telefon: 08-665 10 35
E-post: info@triangelresor.se

Besöksadress:
Sturegatan 40, 114 36 Stockholm


Vi har även resor till: